Transavia breidt netwerk vanaf Brussels Airport uit met vier nieuwe bestemmingen

March 20, 2023

Deze zomer zal Transavia haar netwerk vanaf Brussels Airport versterken met de toevoeging van vier bestemmingen in Spanje en Griekenland. Vanaf 29 juni zal de luchtvaartmaatschappij nieuwe routes aanbieden naar Malaga, Santorini en Sevilla, en de populaire winterbestemming Tenerife zal ook tijdens de zomermaanden beschikbaar zijn.

Sinds de introductie van vluchten vanuit Brussel in de zomer van 2022, heeft Transavia een toenemende vraag naar zowel zon- als winterbestemmingen waargenomen vanaf de Belgische luchthaven, met inbegrip van Nederlandse passagiers uit het zuiden. Marcel de Nooijer, CEO van Transavia, merkt op dat het succes van het Transavia-product in Brussel in lijn is met de ambitie van het bedrijf om een prominente rol te spelen in het aanbieden van vakantievluchten in de regio. "We constateren dat een aanzienlijk aantal van onze klanten de voorkeur geeft aan een vertrek vanaf Brussels Airport. Door enkele aantrekkelijke nieuwe bestemmingen toe te voegen, bieden we onze klanten vanuit Brussel nog meer keuzemogelijkheden."

Gedurende de wintermaanden kunnen reizigers vanaf Brussel kiezen uit vluchten naar Salzburg, Innsbruck, Tenerife, Alicante en Faro. In de komende zomer waren al bestemmingen als Zakynthos, Ibiza, Heraklion, Alicante en Faro gepland. Met de toevoeging van Malaga, Santorini, Sevilla en Tenerife wordt het aanbod nog verder uitgebreid.

Categories:vakantiereizen